Történelem

ipar_kicsiA MASPED Logisztika Kft. a hazánkban és Közép-Európában a szállítmányozás területén működő egyik legnagyobb vállalatcsoport, a MASPED Csoport tagja. A társaság tagjai a szállítmányozás valamennyi szakágában és a kapcsolódó területeken nyújtanak kimagasló szolgáltatást, magyarországi és külföldi megbízóik számára. A MASPED Első Magyar Általános Szállítmányozási Rt. 1948-as alapítása óta a térség piacvezető szállítmányozójává vált.

A Csoport szolgáltatásai és tevékenysége megbízhatóságát az ISO 9001:2009 tanúsítás garantálja.

A MASPED Csoport vállalatai szolgáltatásaikat összehangolva nem csak a hagyományos szállítmányozási piacon (vízi, közúti, légi, és konténeres forgalom), hanem a speciális küldemények szállítmányozása és a komplex logisztika területén is aktívan részt vesznek.
A MASPED Csoport részletes megismerése céljából, kérjük keressék meg a www.masped.hu internetoldalunkat.

MASPED Logisztika Kft.

2001-ben megalakult MASPED LOGISZTIKA, Logisztikai és Vámügynökségi Kft. a MASPED Csoport önálló gazdasági egységeként végez logisztikai és vámügynöki tevékenységet.
Társaságunk által üzemeltetett MASPED Észak-Pesti Logisztikai Központ „A” és „B” termináljain közel 17.000 m2-en az M3 és a 2/A utak csomópontjában a raktározás-logisztikai szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk megbízóink számára.

Az Észak-pesti Logisztikai Központ “A” Terminálja ad helyet az Észak-Pest Térségi Fővámhivatal illetékességi területén működő I. típusú vámudvarának. A közvetlen vámhivatali jelenlét jelentős segítséget nyújt a térség gazdálkodói számára az elektronikus, illetve a helyi eljárásokból kizárt folyamatok lebonyolításának tekintetében, egyúttal biztosítja a vámszolgáltatást igénylő ügyfelek számára a folyamatos szakmai segítséget, közreműködést és tanácsadást.

2005-ben megnyitottuk a MASPED PORT Logisztikai Központunkat, ahol műszaki korszerűsítést és a raktárkapacitások bővítését követően mintegy 23 000 m2 raktárterületen, a közúti, vasúti és vízi közlekedési kapcsolatokat kihasználva, minőségi logisztikai szolgáltatásainkkal állunk megbízóink rendelkezésére.

Érdeklődik szolgáltatásaink iránt?
Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkérés
Copyright© 2018 Masped Logisztika Kft.; 1211 Budapest, Szikratávíró u. 17-21.; Telefon: 0036-1-278-0951; Fax: 0036-1-278-0807